Kunstkoding og digitale uttrykksformer

Ask Vatne BreanAsk Vatne Brean gikk ut vgs i fjor etter tre år på Musikk, dans og drama ved Sandefjord vgs (vg1 og vg2) og Foss vgs i Oslo (vg3). Tre spennende år, men det meste av det han gjør i dag er selvlært eller ting han plukket opp gjennom nettverket sitt, på nettet, eller på et par workshops. Den teknologiske utviklingen skjer så fort at det ikke rekker å komme på pensum før det er gammelt, så her er kunnskapsdeling på nett et  stikkord.
Ask bor i dag i Berlin og driver med multimediakunst, og der han jobber interdisiplinært med video, foto, musikk og programmering for å skape et helhetlig digitalt sluttresultat. Fra å ta bilder som han klipper og limer som i en animasjonsvideo, og til heldigitale verk skapt kun ved hjelp av koding.
Han prøver som oftest å finne en balanse mellom det digitale og det organiske. Det er hovedsakelig nysgjerrigheten som driver ham, og han prøver å ikke bli helt fanget i teknologien – da risikerer man fort at dybden i det man skaper forsvinner. Se www.askvatnebrean.com for mer.
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: